free web counter
AU Oposum

Monday, 27 Apr 2009

Hrvatski Airsoft Savez 31.03.2009...estitamo!
Objavio , 27 Apr 2009

Doao je i taj dan... Nakon dugo vremena i napornog rada, trud se konano isplatio. Dana 31.03.2009 HASS je postao slubeno tijelo sa sjeditem u Bjelovaru, te je kao takav upisan u Registar udruga RH. U sklopu saveza trenutno se nalaze klubovi osnivai HASS-a i ASK Oposum. Sve dodatne informacije o HASS-u molimo Vas potraite na slubenim stranicama HASS-a, www.airsoft-hrvatska.com . Jo jednom iskrene estitke lanovima HASS-a. Deki samo naprijed...DEFCON-1 Slovenija
Objavio , 27 Apr 2009

Airsoft klub Oposum ponovo je imao priliku promovirati Hrvatski Airsoft izvan granica Hrvatske. Ovaj put ugostili su nas kolege iz Korokog Airsoft drutva na MIL-SIM susretu DEFCON-1. Susret je odran 28.03.2009 na poligonu Mislinjska Dobrava kod Slovenskog Gradeca , a samom susretu je prisustvovalo 103 Airsoftera iz nekoliko klubova iz Slovenije, te 7 lanova ASK Oposum iz Hrvatske. Susret je okupio vrlo kvalitetne i uigrane Slovenske timove/klubove, a sam susret bio je vrlo dinamian, te dobro zamiljen i organiziran. Ovom prilikom zahvaljujemo kolegama iz KAD-a na pozivu i ukazanom povjerenju.
Neto vie o susretu DEFCON-1 pogledajte na forumu...LINKMIL-SIM susret POSKOK II
Objavio , 27 Apr 2009

Dana 14 i 15.03.2009 odran je MIL-SIM susret "POSKOK II" pod organizacijskom palicom Airsoft kluba Poskoci. Susret se odravao puna 24 sata na otoku Brau ukljuujui igru i tijekom noi. Na susretu je prisustvovalo stotinu Airsoftera iz cijele Hrvatske. Na ovom susretu takoer je sudjelovala i sedmerolana ekipa ASK Oposum koja se nalazila na strani Zapada na susretu. Oposumi su se ponovo vratili zadovoljni i bogatiji sa novim iskustvima i prijateljstvima, te sa osvojenom vrijednom nagradom na tomboli susreta. Susret POSKOK II je od strane svih sudionika ocijenjen jednim od najbolje organiziranih i najkorektnijih Airsoft susreta u Hrvatskoj dosad. Jo jednom se zahvaljujemo na odlinom gostoprimstvu i organizaciji Airsoft klubu Poskok.

Detaljnije na FORUMU ASK Oposum...LINKOdaberi stranicu: < 1 2 3 4 5 6

 
Web hosting Akcija

Hrvatski jezik English language