free web counter
AU Oposum

Thursday, 3 Sep 2009

RJAVI RIS 6 - Slovenija
Objavio Grom, 3 Sep 2009

Nakon kratke ljetne stanke ASK Oposum je ponovno na nogama. Ovaj put rije je o estom po redu meunarodnom Airsoft susretu RIJAVI RIS 6 koji je i ove godine odran u vremenu od 27-29.08.2009 na vojnom poligonu Poek u Sloveniji u organizaciji AK Salamander. Susret je i ove godine ugostio vie od tri stotine airsoftera iz Slovenije, Slovake, Maarske, Austrije, Italije, Rusije i Hrvatske. Susret je uz velik broj igraa ponudio vrlo korektnu igru i kvalitetan scenarij koji je trajao vie od 30 sati. Uz osam lanova ASK Oposum na ovom susretu Hrvatski airsoft predstavili su i klubovi ASK Slavonija, ASK Gromovi i ASK Marjan.
Ovom prilikom zahvaljujemo se na odlinom gostoprimstvu i zabavi kolegama iz AS Salamander, te se veselimo iduem susretu i druenju.
Neto vie o susretu RJAVI RIS 6 potraite na forumu ASK Oposum...LINKMonday, 1 Jun 2009

REDFOR 2009
Objavio Grom, 1 Jun 2009

ASK Oposum je bogatiji za jo jedan novi susret, novo iskustvo i nova prijateljstva. Ovo je ujedno i etvrto borbeno krtenje u mjesecu Svibnju. Ponovni test i potvrdu svoje kvalitete ASK Oposum je uspjeno potvrdio u susjednoj nam Republici Sloveniji na meunarodnom MIL-SIM susretu RedFor 2009 koji je po trei put organiziran od strane Airsoft kluba SECTION 8. Sam susret odran je u vremenu od 30 do 31.05.2009 u mjestu Bloke. Susret je uz timove iz Slovenije i Hrvatskeje ugostio i timove/klubove iz Njemake, Austrije i Poljske, te tom prilikom je sudjelovalo gotovo 80 igraa. REDFOR 2009 je ponovno pruio odlian i zanimljiv scenarij, te dobru i korektnu igru. Ovom prilikom zahvaljujemo se na dobrom gostoprimstvu i igri kolegama iz Airsoft kluba S8, te se veselimo ponovnom susretu.

Neto vie o susretu REDFOR 2009 potraite na forumu ASK Oposum...LINKSunday, 24 May 2009

1. MEMORIJALNI AIRSOFT SUSRET „DARIO FERENI“
Objavio Grom, 24 May 2009

Dana 24. Svibnja 2009 Hrvatski airsofteri su uz svoje airsoft vjetine imali i priliku pokazati svoju solidarnost i kolegijalnost na djelu, a u spomen na tragino poginulog kolegu i Airsoftera Daria Ferenia. Susret je organizirao bliski prijatelj pokojnog, Akinnen i kolege iz Airsoft tima „Sayaret Duvdevan“. Susret je odran u Klina sela (Jastrebarsko) i okupio je gotovo 100 Airsoftera iz Hrvatske ukljuujui i 6 lanova ASK Oposum. Jo jednom pohvale organizatorima na ovoj humanoj gesti. Ovom prilikom se takoer zahvaljujemo na jo jednom kvalitetnom susretu i druenju i veselimo novoj prilici za pomo uz igru.

Neto vie o Memorijalnom susretu „DARIO FERENI“ potraite na forumu ASK Oposum...LINKTuesday, 12 May 2009

WARSIM 2009
Objavio Grom, 12 May 2009

Pod organizacijskom palicom ASK Zrinski iz Zagreba, dana 02 i 03. Svibnja 2009 odran je drugi po redu Warsim susret na terenu ljunara kod Mievca (Zagrebaka upanija). Na susretu je sudjelovalo 16 klubova i timova iz Hrvatske, a meu njima ponovno i ASK Oposum. Susret je trajao 24 sata bez prekida i omoguio je potpunu slobodu i inovativnost igraima tijekom puna 24 sata igre. U svakom sluaju jo jedan vrlo jednostavan i kvalitetan susret sa kojeg dolazimo sa novim korisnim i ugodnim iskustvima za na klub. Ovom prilikom zahvaljujemo se kolegama iz ASK Zrinski na gostoprimstvu, te svim klubovima i timovima na kvalitetnoj igri i zabavi.
Neto vie o samom susretu WARSIM 2009 potraite na forumu ASK Oposum...LINKAFGANISTAN 2009 Republika eka
Objavio Grom, 12 May 2009

Oposumi su ponovo napravili velik korak kako za ASK Oposum tako i za Hrvatski airsoft u globalu. Ovaj put Hrvatska kvaliteta je prepoznata od strane ekih kolega, te smo po prvi put sudjelovali na MILSIM susretu koji je trajao 48 sati bez prekida. Susret je odran od 01 do 03. Svibnja 2009 u Republici ekoj u mjestu Milovice, a na samom susretu je sudjelovalo ak 400 airsoftera iz eke, Slovake, Njemake i 11 lanova ASK Oposum iz Hrvatske. Tematika susreta je bila tekui rat u Afganistanu, a lanovi ASK Oposum sudjelovali su na susretu kao snage US SOCOM-a. Osim velikog broja igraa, velika novost za nae lanove je bilo i koritenje oklopnih i ostalih vojnih motornh vozila za potrebe igre to je svakako podiglo samu kvalitetu i igrivost na vii nivo. Ovom prilikom jo jednom se zahvaljujemo kolegama iz Airsoft kluba 1.Mechanizovana Brigada iz Milovica, te se veselimo ponovnom susretu.
Neto vie o samom susretu AFGANISTAN 2009 potraite na forumu ASK Oposum... LINKOdaberi stranicu: < 1 2 3 4 5 6 >

 
Web hosting Akcija

Hrvatski jezik English language