free web counter
AU Oposum

Tuesday, 15 Jun 2010

Op. MURPHY 2010
Objavio Grom, 15 Jun 2010

Sinovi vjetra protiv snaga Koalicije, estoke borbu nou i danju, te vie od stotinu airsoftera iz Slovenije, BiH i Hrvatske...ovo je kratki opis onog to se odigralo u Sibinju u vremenu od 29 do 30.05.2010. Kolege iz Slavonije su ponovno pokazale svoju ve poznatu slavonsku gostoljubivost u sklopu novog 24-satnog susreta Op.MURPHY 2010 koji je kao takav po prvi put organiziran od strane ASK Slavonija iz Sibinja. Tip susreta je bio milsim, a sam scenarij ponudio nekoliko novosti kao to je forsiranje vodenih prepreka i desantiranje snaga uz pomo gumenih amaca. Na ovom susretu sudjelovalo je sedam lanova ASK Oposum koji su bez obzira na malo broano stanje ipak uspjeno obavili veinu postavljenih zadaa.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim uesnicima Op.Murphy na ugodnoj igri i druenju, a posebne zahvale upuujemo kolegama iz ASK Slavonija.

Neto vie susretu Op.MURPHY potraite na forumu ASK Oposum...LINKFriday, 28 May 2010

POSKOK 3
Objavio Grom, 28 May 2010

I ove godine u organizaciji AT POSKOCI u vremenu od 20 do 21.03.2010 na otoku Brau odran je ve tradicionalno trei Milsim susret POSKOK 3. Susret je i ove godine oekivano okupio veliki broj airsoftera iz cijele Hrvatske, tonije 134 airsoftera. Takoer ASK Oposum je i ove godine prisustvovao na susretu sa peterolanom ekipom koja je i ove godine otila sa novim dobrim iskustvima i doivljajima. Susret je zavrio zasluenom pobjedom narkokartela koji je vodio Vlado iz AU Ris uz podrku nekoliko ostalih klubova i timova iz Hrvatske ukljuujui i ASK Oposum. Takoer organizator je ponovno opravdao svoju reputaciju dobrog organizatora, te je uz jednostavan i dobar scenarij ponudio i dobro ureene baze, odlian teren, te ugodno druenje popraenu dobrom igrom.
U svakom sluaju ASK Oposum bogatiji je za jo jedan kvalitetan susret i veselimo se ponovnom dolasku na Bra i idue godine, no nadamo se u puno veem broju. Ovom prilikom zahvaljujemo se organizatoru na iskazanom povjerenju i dobrom susretu, te svim kolegama airsofterima koji su sudjelovali na susretu POSKOK 3.

Neto vie o susretu POSKOK 3 potraite na forumu ASK Oposum...LINKMonday, 1 Mar 2010

GROZNY 3
Objavio Grom, 1 Mar 2010

Loi vremenski uvjeti, vrsti protivnici, zahtjevan teren i puno dinamine igre...Sve ovo moglo bi se krae opisati kao Grozny 3. Kolege iz ASK Pannonija ponovno su se potrudili da i ovogodinji Milsim susret Grozny 3 ispuni sva oekivanja hrvatskih airsoftera. Susret je odran 20.02.2010 na ve svima poznatom terenu biveg PTF-a nedaleko od Osijeka. Sam susret okupio je 70-tak airsoftera iz Hrvatske. Takoer i ovogodinji susret ponudio je ponovno zanimljiv scenarij dodatno obogaen sa dobrom rolle play igrom. Takoer i ove godine 17 lanova ASK Oposum imalo je ast sudjelovati na susretu Grozny 3. U iekivanju susreta Grozny 4, zahvaljujemo se kolegama iz ASK Panonnija na iskazanom povjerenju i odlinom gostoprimstvu, te svim Airsofterima na odlinoj i korektnoj igri do samog kraja.

Neto vie o susretu GROZNY 3 potraite na forumu ASK Oposum...LINKTuesday, 29 Dec 2009

Toka na i...
Objavio Grom, 29 Dec 2009

Upravo kako i naslov glasi, Milsim susretom 20.12.2009 u Sibinju stavljena je toka na i zatvorena radna 2009 godina onako kako to i prilii...igrom i zabavom. Ovo je ujedno i bio trinaesti ovogodinji susret na kojem je ASK Oposum sudjelovao. Sam susret organiziran je od strane Airsoft kluba Slavonija, te je bio zatvorenog tipa, a sudjelovanje je bilo uvjetovano putem pozivnice organizatora. Susretu se odazvalo oko 50 airsoftera iz ASK Kobra, AU Ris, ASK Zrinski, ASK Slavonija i ASK Oposum. ASK Oposum je na ovom susretu sudjelovao sa 14 lanova ASK Oposum. Scenarij susreta je ponudio je vrlo dinaminu, jednostavnu i vrlo korektnu igru koja je bila uljepana pravim zimskim ugoajem. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim uesnicima susreta na ugodnom druenju i dobroj igri, a posebne zahvale upuujemo odlinim domainima i prijateljima iz ASK Slavonija.

Neto vie o susretu TOKA NA I potraite na forumu ASK Oposum...LINKTuesday, 6 Oct 2009

Meunarodni airsoft susret SKOK 4
Objavio Grom, 6 Oct 2009

Najvei i najpoznatiji airsoft susret u Hrvata SKOK 4, odigrao se i ove godine u organizaciji ASK Oposum iz Bjelovara. Sam susret odran je u vremenu od 19 do20.09.2009 na prostoru SRC Kukavica (Veliki Grevac) nedaleko od Bjelovara.
etvrti po redu SKOK susret okupio je i ove godine velik broj airsoftera, tonije dvjestotinjak airsoft zaljubljenika iz Austrije, BiH, Slovenije i Hrvatske. Takoer i ove godine naglasak scenarija je bio na MIL-SIM (military simulation) tematici gdje su se i najei airsofteri mogli okuati u estokom 24 satnom scenariju i danju i nou uz veliki broj zanimljivih zadaa.
Sam scenarij susreta bio je vezan iskljuivo uz fiktivne (izmiljene) sukobljene strane, te je ponudio vrlo korektnu i borbenu igru.
Neto vie o susretu SKOK 4 potraite na forumu ASK Oposum...LINKOdaberi stranicu: < 1 2 3 4 5 6 >

 
Web hosting Akcija

Hrvatski jezik English language