free web counter
AU Oposum

Tuesday, 21 Jun 2011

Operacija ''MURPHY 2011'', 14. i 15. svibanj 2011. – Sibinj
Objavio Grom, 21 Jun 2011

Ove godine je 14 lanova ASK Oposum sudjelovalo na dvodnevnom MIL-SIM susretu pod nazivom Operacija ''MURPHY 2011''. Organizator ASK Slavonija, susret je upriliio 14. i 15. svibnja 2011. godine na podruju Sibinja. Tradicionalno zahtjevan teren ''RAVNE SLAVONIJE'' niti ove godine nije bio nita ravniji, a obilje krpelja i kronini nedostatak komaraca nisu uspjeli naruiti zadovoljstvo jo jednog dobro odraenog susreta lanova ASK Oposum. Razlog tome je zasigurno bila i samostalna bojna logistike ASK Oposum, pod kodnim nazivom Tapir, koje je oposumsku mladunad neprestano opskrbljivala raznim delicijama...

Vie informacija vezano za sam susret potraite na forumu ASK Oposum...LINKMonday, 20 Jun 2011

HOUSEKEEPER 2 – Razor edge
Objavio Grom, 20 Jun 2011

Iza ASK Oposum je jos jedan milsim susret, koji je odrzan 16 i 17.04.2011 u Madjarskoj, a koji je ujedno i prvi susret za Oposume u Madjarskoj. Sam susret ponudio je odlican teren sa cak 32 cvrsta objekta i sumovitim terenom, odlican dress code za obje strane, oklopna i razna terenska vozila, odlican LARP, velik broj igraca iz Bugarske, Slovacke, Slovenije, Srbije, Madjarske i Hrvatske, te dobru igru. Ekspedicija ASK Oposumi borila se na strani snaga ISAF-a s obzirom da je scenarij igre bio vezan uz tekuci rat u Afganistanu. Ovom prilikom upoznali smo dosta novih kolega, ali I vidjeli vec poznata stara lica u akciji…u svakom slucaju pozitivno iskustvo i vidimo se dogodine, nadamo se na jos boljem Housekeeperu .
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim uesnicima susreta Housekeeper 2 na ugodnoj igri i druenju, a posebne zahvale upuujemo organizator na pozivu i ukazanom povjerenju.Tuesday, 15 Feb 2011

GROZNY 4
Objavio Grom, 15 Feb 2011

ekali smo i napokon doekali ''Grozny 4''...oprema je bila spremna tjednima unaprijed samo se trebalo 12.02.2011. uputiti na teren PTF-a u Osijeku.Ekipa Oposuma koja je brojila 10 lanova pohodila je ovaj airsoft event koji je na kraju zahvaljujui organizatorima ASK Pannonia, AT 75th ranger, AT al Quadir i AT Rmc ispunio sva oekivanja i ciljeve.
Unato slaboj kii i hladnom vremenu susret je okupio 100 airsoftera.Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima na pozivu,kolegama na fair i korektnoj igri tokom cijelog eventa...do nagodine uz veliko iekivanje Groznog 5 pozdrav od ekipe ASK Oposum

Vie informacija vezano za sam susret potraite na forumu ASK Oposum...LINKSKOK 5
Objavio Grom, 15 Feb 2011

Iza nas je i jo jedan susret u organizaciji ASK Oposum pod nazivom ''SKOK 5''. Susret se odrao 04. i 05.09.2010. godine na podruju RC Kukavica, a nazoila su 232 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i BIH iz 36 klubova, to je najvei broj sudionika na jednom susretu RH.
Tradicionalno, naglasak scenarija je bio na MIL-SIM (military simulation) tematici. Za 24 sata neprekidnog boravka na terenu praenog zanimljivim zadaama, mrklom noi te kiom trebalo je imati snage za izdrati.
Scenarij susreta nadovezivao se na scenarije iz prethodnih susreta pod nazivom ''SKOK'' te se temeljio iskljuivo uz fiktivne (izmiljene) sukobljene strane. Sam susret odvijao vrlo korektno uz mnogo dinamike i poneto smijenih situacija.
Zahvaljujemo svim sudionici to su svojom nazonou uveliali ovaj susret i nadamo se da se sljedee godine idimo u jo veem broju.
Detaljnije o samom susretu ''SKOK 5'' potraite na naem forumu...LINKRJAVI RIS 7
Objavio Grom, 15 Feb 2011

Ljetna stanka od airsoft susreta je zavrila, a na red je doao meunarodni airsoft susret ''RJAVI RIS 7''. Kao i prethodne godine susret je odran na vojnom poligonu Poek u Sloveniji u periodu od 27. do 29. kolovoza 2010. Ve tradicionalno vrlo dobrom i dinaminom scenariju i korektnoj igri ove godine svjedoilo je 6 lanova ASK Oposum. Biti dio tako velikog susreta je i ast i uitak, a uz kolege iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Maarske...zajameno je kvalitetno druenje i zabava.
Zahvaljujemo na gostoprimstvu AK Salamander...do sljedeeg druenja...
Vie o meunarodnom airsoft susretu ''RJAVI RIS 7'' potraite na naem forumu...LINKOdaberi stranicu: < 1 2 3 4 5 6 >

 
Web hosting Akcija

Hrvatski jezik English language